Copilot став ШІ-помічником у Telegram

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Корпорація Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі штучного інтелекту у месенджер Telegram. Він даватиме відповіді на різні теми живою мовою: від порад щодо подорожей до створення персоналізованих плейлістів.

Про це йдеться у пресрелізі Microsoft.

Використовувати Copilot можна в настільному та мобільному застосунках Telegram або в Telegram web. Щоб розпочати розмову зі своїм «особистим помічником», як його називає Microsoft, потрібно перейти за посиланням.

Copilot для Telegram наразі перебуває на стадії бета-тестування, він безкоштовний для всіх користувачів, а також доступний на Windows, macOS, Android та iOS.

Бета-версія Copilot для Telegram підтримує лише запити в текстовому чаті. В «особистого помічника» можна запитати про фітнес-рекомендації, новинки зі світу кіно чи музики чи дати запит на пошук інформації. До того ж Copilot може, наприклад, допомогти написати вірші, оповідання або навіть поділитися ідеями для проєкту.

  • У лютому 2023 року Microsoft представила чат-бот зі штучним інтелектом Bing Chat на основі ChatGPT. У березні випустила Microsoft 365 Copilot для роботи з офісними програмами, а в листопаді перейменувала Bing Chat на Copilot.