Вийшов перший тизер приквелу «Дюна: Пророцтво» від Max

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Max оприлюднила перший тизер приквелу «Дюна: Пророцтво». Премʼєра запланована на осінь. У першому сезоні буде 6 епізодів.

Спіноф фільмів «Дюна» екранізує роман Браяна Герберта і Кевіна Джея Андерсона «Орден сестер Дюни».

У 2019 році серіал, який екранізує роман Браяна Герберта і Кевіна Джея Андерсона «Орден сестер Дюни», був заявлений під назвою «Дюна: Сестринство», а згодом назву оновили на «Дюна: Пророцтво». Згідно із синопсисом, його дія розгортається у великому всесвіті «Дюни», створеному Френком Гербертом, за 10 000 років до вознесіння Пола Атріда і розповідає про двох сестер Харконнен, які борються із силами, що загрожують майбутньому людства, і засновують легендарну секту, відому під назвою «Бене Ґессерит».

У фільмах Дені Вільньова Бене Ґессерит зображені як група могутніх жінок, які таємно правлять, використовуючи Голос, щоб впливати на волю інших. Змалку їх навчають контролювати кожну функцію свого тіла, вони також мають покращені бойові навички та розвинене фізіологічне сприйняття.

За даними Variety, індійська суперзірка Табу («Життя Пі») зіграє в серіалі сестру Франческу. Це одна з найвідоміших акторок Боллівуду, вона двічі отримувала Національну кінопремію за найкращу жіночу роль.

У «Дюна: Пророцтво» також зіграють Емілі Вотсон, Олівія Вільямс, Тревіс Фіммел (гратиме головного лиходія), Джоді Мей, Марк Стронг, Сара-Софі Буссніна, Джош Хьюстон, Хлоя Ліа, Джейд Анука, Фейліанн Каннінгем, Едвард Девіс, Іфа Гайндс, Кріс Мейсон і Шалом Бруне-Франклін.