Ілон Маск вважає корисним для інвесторів Tesla те, що він вживає кетамін

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив про користь для інвесторів від того, що він вживає кетамін.

Про це він сказав в інтервʼю з колишнім ведучим CNN Доном Лемоном.

За словами Маска, препарат допомагає йому керувати «негативним хімічним станом у моїх мізках», схожим на депресію. Кетамін «виводить людину з негативного настрою», каже він.

«З точки зору Уолл-стріт, головне — це реалізація», — сказав він і додав, що компанія Tesla коштує стільки ж, скільки решта автомобільної промисловості разом узята.

Ілон Маск зазначив, що має рецепт від лікаря на кетамін і бере «невелику кількість препарату раз на два тижні».

Коли його запитали, у якому стані він пише свої публікації на X, то мільярдер відповів, що «майже завжди» тверезий, коли робить пости рано-вранці чи пізно вночі.

«Якщо ви використовуєте занадто багато кетаміну, ви не можете справді виконувати роботу. У мене багато роботи, я зазвичай працюю 16 годин на день... Тому в мене насправді немає ситуації, коли я міг би бути «без розуму» протягом тривалого періоду часу», — додав Маск.

Він вважає свою депресію генетичною і не вірить, що вживання кетаміну вплине на його компанії чи їхні державні контракти.

  • У січні The Wall Street Journal писала, що Ілон Маск вживає ЛСД, кокаїн, екстазі, седум, марихуану і кетамін. Це відбувалося на приватних вечірках по всьому світу, де учасники підписували угоди про нерозголошення або віддавали свої телефони, щоб потрапити на захід. Вживання наркотиків занепокоїло членів правління і топменеджмент компаній, дотичних до Ілона Маска.
  • Пізніше WSJ випустила нове розслідування й зʼясувала, що члени правління Tesla і SpaceX не тільки знали про вживання наркотиків Ілоном Маском, а ще й робили це з ним, аби зберегти свої статус і гроші, залишаючись «наближеними».