Новини

Колишній менеджер передвиборчої кампанії Трампа госпіталізований після спроби самогубства

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Gage Skidmore / Wikipedia

Колишній менеджер передвиборчої кампанії президента США Дональда Трампа госпіталізований після спроби самогубства. 44-річний Бред Парскейл погрожував застрелитися в себе вдома, але його затримали та доставили до лікарні.

Про це повідомляє CNN.

Дружина Парскейла викликала поліцію, оскільки той замкнувся вдома з арсеналом вогнепальної зброї та заявив, що збирається накласти на себе руки.

Правоохоронці вмовили колишнього менеджера кампанії Трампа не робити цього і здатися. Потім його затримали та відвезли до лікарні для примусового огляду.

Законодавство Флориди дозволяє тимчасово затримувати особу для психіатричної діагностики, якщо цього вимагають члени її родини.

Зазначається, що навесні Трамп був злий через низькі рейтинги, а вже влітку, невдовзі після провального мітингу в Талсі, Парскейла понизили в посаді. Після цього він лише зрідка з’являвся у штаб-квартирі. За час управління кампанією організації Парскейла отримали мільйони доларів з її бюджету.

Востаннє його бачили на робочому місці за 10 днів до погрози самогубства. Він працював радником і займав високу позицію.

Речник передвиборчої кампанії Трампа заявив, що Парскейл завжди був поважним членом їхньої спільноти і нині може розраховувати на всебічну підтримку. Чоловік працював як «цифровий гуру» з родиною президента задовго до його вступу на посаду.

У 2016 році Парскейл опікувався аналітикою та питаннями кібербезпеки штабу Трампа. Після перемоги Трампа на виборах він працював у провладній організації America First Policies, а у 2018 році його запросили повернутися до штабу як керівника.