Новини

Порошенко прийшов на допит у Держбюро. Члени його партії влаштували виставку карикатур

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Михайло Палінчак / Прес-служба Президента України

Пʼятий президент і народний депутат Петро Порошенко прибув на допит у Держбюро розслідувань, який йому призначено на 11:00 у справі про контрабанду 43 картин всесвітньовідомих художників.

Про це повідомляє парламентська фракція Порошенка «Європейська солідарність», яка веде стрім біля будівлі ДБР і влаштувала акцію-виставку карикатур на політиків, президента Володимира Зеленського та працівників ДБР.

Порошенко прийшов на допит після рішення Печерського районного суду Києва, який дозволив примусово доставити його в ДБР.

Біля будівлі зараз виступають депутати «ЄС» з критикою влади Зеленського та звинуваченнями у політичному тиску на адресу ДБР.

Після допиту Порошенко заявив про політичні переслідування з боку чинної влади. Він звернувся до президента Зеленського та порадив йому «подзвонити» Віктору Януковичу. «Переслідування опозиції, подвійне правосуддя, Володимире Олександровичу, чим це закінчується, ви можете перепитати у Януковича. Зателефонуйте йому, він вам розкаже, чим він закінчив», — сказав Порошенко.

«Керувати країною — це не вести телевізійне шоу, і наслідки набагато важчі», — закінчив Порошенко.