У Луганській області запровадили додаткові обмеження через коронавірус — до 15 листопада заклади освіти переходять на дистанційне навчання

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

Plastifikator x «Бабель»

У Луганській області запровадили додаткові карантинні обмеження через запровадження червоного рівня небезпеки.

Про це повідомили у пресслужбі Луганської обласної державної адміністрації.

Зокрема, на території області заборонили відвідувати заклади освіти, окрім спеціальних шкіл та навчально-реабілітаційних центрів, за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів.

До того ж заборонено приймати відвідувачів суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері культури (окрім «автоконцертів» та «автокінотеатрів»), а також в інших розважальних установах, окрім торгово-розважальних центрів.

Бари, ресторани та кафе зачинятимуться після 22:00 та до 07:00, окрім надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Окрім цього, керівникам органів управління освітою та навчальних закладів загальної середньої, професійної, фахової передвищої та вищої освіти доручено впровадити використання технологій дистанційної освіти та перейти з 15 жовтня до 15 листопада на дистанційне навчання.