Новини

Кандидатами в мери Одеси зареєстрували трьох «клонів» Філімонова зі «Слуги народу», двох Зеленських і Саакашвілі. Тезці Труханова відмовили

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

В Одеській міській територіальній виборчій комісії зареєструвалися 24 кандидати на посаду мера. Серед них троє однофамільців кандидата від «Слуги народу» — колишнього ведучого «Джентльмен-шоу» Олега Філімонова, а також двоє однофамільців президента Володимира Зеленського. А от тезці чинного мера Одеси Геннадія Труханова відмовили у реєстрації.

Постанови тервиборчкому наводить Укрінформ.

Усі зареєстровані однофамільці Філімована є заступниками товариства з обмеженою відповідальністю «Слуга народу», однойменного з правлячою партією:

Тервиборчком зареєстрував кандидатами в мери Одеси двох жителів Луганської області, які є однофамільцями президента: Зеленського Василя Сергійовича від Циганської партії України та Зеленського Олександра Васильовича від партії «Молодь до влади».

Також кандидатом зареєстрували 30-річного Саакашвілі Міхеіла Володимировича від «Блоку Саакашвілі» [партія зареєстрована у 2017 році і не має стосунку до експрезидента Грузії Саакашвілі].

При цьому комісія відмовила в реєстрації однофамільцю чинного мера Одеси — Труханову Богдану Юрійовичу. У постанові вказані дві причини відмови: не вказав дані про судимість і не надав свою біографію.