У будинок репера Емінема заліз безпритульний та погрожував його вбити. Співак зумів передати нападника охороні

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
У будинок репера Емінема заліз безпритульний та погрожував його вбити. Співак зумів передати нападника охороні

Will Heath / NBC

Безпритульний заліз до будинку репера Емінема та погрожував його вбити, але співаку вдалося передати нападника охороні.

Про це пише Detroit Free Press.

Інцидент стався ще навесні, 5 квітня, але відомо про нього стало зараз, коли в суді округу Маком відбулося попереднє засідання. На ньому звинувачують Меттью Хьюза у незаконному вторгненні у будинок і псуванні майна.

На суді заслухали поліцейського Адама Хекстока, який прибув на виклик до Емінема. Він переповів слова співака про те, що той прокинувся уночі через присутність сторонньої людини у кімнаті. Репер запитав чоловіка, який вдерся в будинок, що він тут робить, на що нападник відповів, що прийшов вбити його. Після цього Емінем якимось чином провів нападника через увесь свій будинок і передав охороні.

Коли поліцейський прибув на місце події, то побачив, як охоронець боровся із Хьюзом на землі. Зброї в нападника не було. Згодом з’ясувалося, що Хьюз потрапив до будинку Емінема, розбивши вікно цеглою.

Відтоді чоловік перебуває під вартою. Йому призначили заставу у 50 тисяч доларів, але заплатити він не може. За словами адвоката Хьюза, чоловік може мати проблеми із психічним здоров’ям.

  • У жовтні 2019 року Секретна служба США допитала реп-виконавця Емінема через три треки, в яких правоохоронці угледіли погрози чинному президенту країни Дональду Трампу та його сімʼї.