У Штатах 6-річний хлопчик врятував від собаки молодшу сестру. Тепер йому дякують зірки Голлівуду

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Зірка «Капітан Америка» Кріс Еванс надіслав відеозвернення 6-річному Бріджеру Вокеру, який врятував свою чотирирічну сестру від нападу собаки. Хлопчик був важко поранений, йому робили двогодинну операцію на обличчі та наклали 90 швів.

Про це повідомляє CNN.

«Капітан Америка тут, я прочитав твою історію, я бачив, що ти зробив, і я впевнений, що ти чув багато за останні пару днів, але дозволь сказати, приятель, ти герой. Те, що ти зробив, було таким сміливим, таким самовідданим вчинком, що твоїй сестрі так пощастило, що саме ти став її старшим братом. Твої батьки повинні пишатися тобою. Я збираюсь вистежити твою електронну адресу та надіслати тобі справжній щит Капітана Америки, тому що, приятель, ти на це заслужив», — сказав Еванс у відеозверненні, яке у себе в Instagram опублікувала тітка Вокера.

Коли батько хлопчика запитав його, чому він стрибнув між сестрою і собакою, він сказав, що «якщо хтось мав померти, я думав, що це маю бути я».

Також хлопчик привернув увагу акторки Енн Гетевей: «Я не Месник, але я впізнаю супергероя, коли бачу його. Я можу тільки сподіватися, що у своєму житті я бодай наполовину така смілива як ти. Бажаю тобі спокійного одужання».

Сімʼя зазначає, що до хлопчика також зверталися зі словами подяки і похвали інші зірки: Марк Руффало, Том Холланд, Хʼю Джекман, брати Руссо і Роббі Амель.