Новини

У «Голосі» заперечують заяви їхньої нардепки Устінової про позбавлення мандатів: Це плітки

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Бобирєва Анна / «Бабель»

У керівництві партії «Голос» назвали «плітками» заяви нардепки від цієї ж фракції Олександри Устінової щодо натяків місцевим депутатам про позбавлення їх мандату через підтримку опозиційного крила фракції.

Про це пресслужба «Голосу» заявила в коментарі «Українській правді».

У політсилі стверджують, що депутати місцевих рад вже заперечили заяви Устінової. Але хто конкретно спростував заяву — у партії не вказують.

«Ми заперечуємо плітки, які розповсюджує пані Устінова. Це не відповідає дійсності. Про що в коментарях пані Устіновій повідомили самі депутати місцевих рад. На жаль, в останні дні це вже тенденція від окремих депутатів — систематична дезінформація», — сказали в партії.

Зазначимо, нардеп від «Голосу» Олександра Устінова 30 березня повідомила, що на деяких представників осередків почався тиск з боку керівництва фракції та партії. За її словами, їм погрожують втратою мандата.

У розпорядженні «Бабеля» також опинилася заява регіональних осередків «Голосу», в якій вони вимагають скликати зʼїзд політсили через тиск, який керівництво чинить на групу депутатів.