Новини

Хіт “YMCA” й обіцянка повернутися. Трамп покинув Білий дім

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Bloomberg / Contributor

Президент США Дональд Трамп покинув Білий дім.

Про це повідомляє BBC.

Трамп відправився на авіабазу Ендрюс у штаті Меріленд для останньої церемонії на посаді президента. На інавгурацію Байдена він йти відмовився. Після церемонії Трамп востаннє скористається бортом номер один і відправиться на ньому до Флориди — у свою резиденцію в Мар-а-Лаго.

Під час свого виступу американський лідер назвав Білий дім «найвеличнішим» у світі. «У нас були приголомшливі чотири роки, і ми багато чого досягли. Ми любимо американський народ, і ці роки були чимось особливим», — додав він.

Прибуття президента на авіабазу Ендрюс супроводжував хіт гурту Village People — “YMCA”. Військовим Трамп поскаржився, що люди «уявлення не мають, як тяжко» працювала його сімʼя протягом чотирьох років його правління. «Те, що ми зробили, було приголомшливим за будь-якими стандартами», — сказав він.

Завершуючи свій виступ, Трамп заявив, що обіймати посаду президента було для нього «найбільшою честю». Звертаючись до прихильників, він додав, що «завжди буде боротися за них», буде «дивитися і слухати», й обіцяє «в якій-небудь якості» повернутися. Він також побажав новій адміністрації «великих успіхів» у майбутньому, не згадавши при цьому особисто ані Джо Байдена, ані Камалу Гарріс.