Новини

Разумков доручив профільному комітету створити додатковий законопроєкт для ФОПів. Підприємці зібралися під Радою на акцію протесту

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

Кримський Андрій / УНІАН

Профільний комітет Верховної Ради має розробити додатковий законопроєкт про підтримку фізичних осіб-підприємців на основі вже зареєстрованих документів.

Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков під час засідання Верховної Ради.

«За підсумками засідання голів депутатських фракцій і груп дав доручення профільному Комітету терміново провести засідання і напрацювати єдиний законопроєкт для врегулювання питання ФОП», — сказав він.

Також Разумков зазначив, що рішення планується ухвалити сьогодні, 1 грудня, за процедурою ad hoc.

Водночас під будівлею Верховної Ради протестують підприємці, які виступають за відтермінування введення обовʼязкових касових апаратів для ФОПів. Протестувальники тримають у руках прапори з написами SaveФОП.

За правопорядком в урядовому кварталі в посиленому режимі стежать працівники столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, поліція діалогу, вибухотехніки та представники інших структурних підрозділів системи МВС.

Окрім цього, у поліції Києва попередили, що через масові заходи можливе обмеження дорожнього руху окремими центральними вулицями столиці, зокрема і на вулиці Грушевського.