Новини

Мережа заправок БРСМ-Нафта заявила, що не фінансує Партію Шарія. Матеріал журналістів вважає «інформаційною атакою»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

YouTube / Анатолий Шарий

Всеукраїнська мережа автозаправних станцій БРСМ-Нафта спростовує інформацію про фінансування партії Анатолія Шарія, озвучену у розслідуванні журналістів програми «Наші гроші з Денисом Бігусом». Про це йдеться у заяві мережі на її сайті.

У БРСМ-Нафта наголошують, що не мають жодного стосунку до Шарія, якого самі називають «одіозним політиком», та будь-якої пов’язаної з ним діяльності. Крім того, додають, що Анжела Ларкіна, яка згадується у розслідуванні як «співробітник БРСМ-Нафта» ніколи не була їхнім працівником.

У мережі вважають, що опинилися в центрі «потужної дезінформаційної хвилі», яку спровокувало розслідування журналістів.

«Ми переконані, що, за всіма ознаками, проти БРСМ-Нафта розпочато інформаційну атаку. Її мета – дискредитувати одну з найбільших національних автозаправних мереж та змусити споживачів сумніватися у якості паливного бренду. Географія таких дій та їх кількість не залишають сумніву у тому, що здійснюється цілеспрямована акція проти БРСМ методом втягнення бренду у політичні та економічні ігри, природу походження яких ми поки що не розуміємо», — наголосили у заяві.

Про що йдеться?

У новому розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» повідомили, що партію Анатолія Шарія фінансує всеукраїнська мережа автозаправних станцій БРСМ-Нафта. За даними журналістів, інформацію про фінансування партії вони отримали із власних джерел і не мають сумнівів щодо її достовірності. Зокрема, серед отриманої інформації було і листування членів Партії Шарія.

Згідно з цим листуванням, очільниця низки пов’язаних із БРСМ-Нафтою підприємств Анжела Ларкіна погоджує всі неофіційні витрати партії.