Новини

Кількість людей, які отруїлися в одній з їдалень Коломиї, сягнула майже 200. Лікарі розповіли, що їли постраждалі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Spencer Davis / Unsplash

Кількість людей, які отруїлися в їдальні заводу в Коломиї, зросла до 194.

Про це повідомляє Центр громадського здоровʼя.

До лікарень потрапили 59 осіб. Усі постраждалі — дорослі. Епідеміологічне розслідування встановило, що усі постраждалі їли салат «Дружба» (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречку, ковбаски в соусі, хліб, чай.

Фахівці Державної служби з питань безпеки харчових продуктів перевіряють постачальників та виробників харчових продуктів, які було використано для приготування страв на підприємстві.