Новини

American Express почала масштабну кампанію з очищення пляжів. Приєднатися може кожен, це безкоштовно

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

britta heise / Flickr

Американська фінансова компанія American Express спільно з міжнародною некомерційною організацією Parley for the Oceans оголосила про початок кампанії з очищення пляжів від пластикового сміття. На офіційній сторінці American Express в Instagram зʼявилася публікація з закликом підтримати акцію коментарями з хештегом #BackOurOceans.

Також потрібно позначити мінімум одного знайомого в соціальній мережі, щоб інформація поширювалася далі. За кожен коментар автори ініціативи обіцяють прибрати кілограм пластику з пляжів. Кампанія триватиме до 23 вересня цього року.

«Ми допомагаємо боротися із забрудненням моря пластиком. Ви також можете взяти участь. У коментарях розкажіть, чому ви #BackOurOceans [повертаєте наші океани] або позначте друзів, яких хочете залучити. Для кожного коментаря, залишеного під записом 23 вересня, ми будемо працювати з Parley for the Oceans, щоб прибрати 2 фунти [близько 1 кілограма] пластику з пляжів та узбережжя — усього до 1 мільйона фунтів [450 тисяч кілограмів]», — йдеться в повідомленні American Express.