Новини

Офіс президента розкритикував Кличка через нестачу спецперепусток на транспорт: Має терміново виправити ситуацію

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Юлія Вебер / «Бабель»

В Офісі президента відреагували на ситуацію у Києві з нестачею спецперепусток для проїзду у громадському транспорті, наголосивши, що це завдання влада столиці «не виконала належним чином».

Про це повідомили у пресслужбі ОП.

«Друк спецперепусток, організація їхньої видачі та забезпечення перепустками всіх працівників підприємств критичної інфраструктури є відповідальністю влади міста Києва. Змушені констатувати, що це завдання не було виконане належним чином», — наголосили у Зеленського.

В ОП зазначили, що з «відповідних звітів» та «численних повідомлень» дізналися, що без перепусток залишилася, зокрема, і частина медиків. Цю ситуацію у відомстві називають неприпустимою.

«Влада Києва має терміново виправити ситуацію, що склалася […] Має бути забезпечена й достатня кількість одиниць транспорту на маршрутах для перевезення. Закликаємо також довести до відома керівників підприємств та організацій у Києві, які можуть бути переведені на дистанційний режим роботи, про необхідність забезпечити такий режим для своїх працівників», — зазначили у президента.