Новини

«Слуги народу» відклали виїзне засідання на Донбасі через погану погоду і коронавірус

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Фракція «Слуга народу» відклала виїзне засідання на Донбасі через несприятливу погоду та велику кількість народних депутатів, у яких виявили коронавірус. Про це член фракції «Слуга народу» Ірина Верещук розповіла в коментарі Укрінформу.

«Погодні умови, карантин, кількість захворілих. Ви бачите, Корнієнко захворів, Артем Культенко захворів, у нас ледь не десяток уже хворіють, інші підозрюються і сидять у самоізоляції. І погіршення погодних умов унеможливило поїздку. Тому що справді в нас сьогодні це неможливо в силу незалежних від нас обставин, але ми обговорюємо це в чаті. Я як член комітету з нацбезпеки і оборони вважаю трішки безвідповідальним, щоб депутати з інших комітетів їхали на точку нуль, щось там пояснювали», — заявила Верещук.

За її словами, мета запланованої поїздки — контроль та інспекція.

«Мета — інспекція, проконтролювати процес, проконтролювати та подивитися, як виконуються Мінські угоди або не виконуються, чи виконується перемирʼя. Треба трішки в цьому розуміти, щоб їхати і щось інспектувати», — сказала вона.

Верещук наголосила, що рішення про поїздку буде ухвалювати керівництво партії.

Нагадаємо, у Раді створили групу, яка займатиметься законодавчим врегулюванням ситуації на Донбасі. До неї увійшов нардеп «Слуги народу» Микола Тищенко.