Новини

«Подільський суд — не найдорожчий, зустрінемося в апеляції». Журналіст Бігус відреагував на рішення щодо позову сина Гладковського

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Журналіст Денис Бігус, редактор Bihus.Info, заявив, що подаватиме апеляцію на рішення Подільського суду, який зобов’язав його спростувати інформацію про причетність сина ексзаступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігоря до розкрадань у сфері оборони.

Про це він розповів у своєму відеозверненні на YouTube.

«Я вітаю вас, Ігоре, з перемогою у першій інстанції. Ми всі знаємо, що Подільський суд не найдорожчий суд. Зустрінемося в апеляції», — сказав Бігус, звертаючись до Гладковського.

Журналіст назвав рішення суду «абсурдним». «Гладковський вимагав спростувати все, весь ефір, тобто абсолютно все, що у ньому було сказано, включаючи те, що мене звуть Денис Бігус. А це неспростований, як на мене, факт. Незважаючи на абсурдність, суд цей позов задовольнив», — сказав журналіст у відео.

Подільский районний суд зобовʼязав журналістів Bihus.Info спростувати інформацію про причетність сина Олега Гладковського Ігоря до розкрадань у сфері оборони. Зокрема, журналісти мають заявити, що Гладковський-молодший не має будь-якого відношення до компанії «Оптимумспецдеталь» та схем розкрадання мільйонів на оборонці, російської контрабанди і відмивання грошей. Крім того, суд стягнув на користь сина Гладковського судовий збір.