Новини

Єрмак заявив, що Сивохо ще може повернутися. Його «платформа примирення» провалилася, бо була зроблена «кострубато»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Фото УНІАН

Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів, що Національна платформа примирення та єдності колишнього радника секретаря РНБО Сергія Сивохо провалилися, бо над нею попрацювали «кострубато».

Про це він заявив в інтерв’ю «Лівому берегу».

Єрмак уточнив, що платформа була особистою ініціативою Сивохо. «Я знаю, що він щира людина, у нього своя позиція, хтось її розділяє, хтось ні. Але він точно не зрадник, він порядна людина. Багато що по роботі над цією платформою було зроблено дуже кострубато. Що і привело до таких плачевних результатів», — розповів Єрмак.

Він каже, що Сивохо «щирий у своєму бажанні», але це бажання ще «не набуло правильної форми».

«Крім того, важливо думати над тим, як ти говориш. В Україні понад 13 тисяч сімей втратили своїх близьких. Прийти їм сказати «Давайте миритися» — це неправильно. Гнів і обурення були справедливими. Але я впевнений, знаючи Сергія, що він це робив без злого умислу», — додав Єрмак.

Глава ОП сподівається, що Сивохо зараз співпрацює з Міністерством з питань реінтеграції, і припускає, що Сивохо ще «реінкарнується в якійсь іншій іпостасі». При цьому додає, що не погоджувався з багатьома речами, які робив Сивохо. І не знає, з ким той погоджував свої рішення.