Новини

Саакашвілі: У мене немає політичних амбіцій, але я готовий ділитися досвідом

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Ковальчук Віктор / УНІАН

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що у нього немає політичних амбіцій в Україні. Про це від сказав у ефірі ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна», відповідаючи на запитання ведучих про те, чи буде він брати участь у парламентських виборах або претендувати на посади у виконавчій гілці влади.

«У мене немає ніяких політичних амбіцій, тому що я був уже на всіх посадах, я все бачив. Я буду дуже обережним, коли буду на щось погоджуватися. Я через це проходив, я бачив, як це виглядає, і я не рвуся ні на які посади», — сказав він.

Саакашвілі зазначив, що готовий допомагати новим людям, які вирішили йти в політику, своїми порадами, та ділитися з ними досвідом.

«Я хочу наголосити на тому, що зараз треба вивести вперед нових людей. Якщо їм потрібна буде моя порада, підставити плече, поділитися досвідом, я з радістю поділюсь», — додав він.

Також Саакашвілі повідомив, що 29 травня повертається в Україну. Його літак має прилетіти в аеропорт «Бориспіль» о 17:00.