Новини

Axios: Трамп по пʼять годин зранку дивиться телевізор та обговорює новини

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Chip Somodevilla / Getty Images

У мережу потрапили документи Білого дому, які розкривають щоденний розклад президента США Дональда Трампа протягом трьох місяців, повідомляє видання Axios.

Документи, опубліковані виданням, висвітлюють щоденний розклад Трампа з 7 листопада 2018 року до 1 лютого 2019 року.

Згідно з розкладом, Трамп починає працювати о 8 ранку і закінчує зазвичай до 5 вечора. Аналіз розкладу показує, що на неструктурований «виконавчий час» припадає близько 60% його робочого часу — тобто 297 годин 15 хвилин за майже три місяці.

Зазвичай на початку дня в розкладі Трампа зазначено 2—3 години «виконавчого часу». Відомо, що президент США встає до 6 ранку, і з 8 повинен перебувати в своєму офісі.

Разом з тим, за словами шести джерел Axios, президента США в ці години немає в Овальному кабінеті. Замість цього, як зʼясувало видання, американський лідер проводить ранок у власній резиденції, дивиться телевізор, читає газети і телефонує помічникам, членам конгресу, друзям, посадовим особам адміністрації та радникам для обговорення новин.

Таким чином, робочий день Трампа насправді починається близько 11 ранку з брифінгу розвідки або зустрічі з главою апарату Білого дому, зʼясувало видання.

Всього, згідно з розкладом, Трамп з 7 листопада до 1 лютого працював 502 години 55 хвилин, з них:

Axios