Новини

Держканал «Дом» замовив за 3,2 мільйона гривень шоу «Саджати будемо». Продюсером буде депутат від «Слуги народу»

Автори:
Костя Андрейковець, Марія Жартовська
Дата:

Соколовська Інна / УНІАН

Держпідприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та UATV) підписало договір із компанією «КС Продакшн» на виробництво телешоу під робочою назвою «Саджати будемо», за аналогією з популярним передвиборчим гаслом Володимира Зеленського про «весняні посадки».

У системі Prozorro зазначено, що на проєкт витратять 3,29 мільйона гривень.

За договором «КС Продакшн» має створити соціальний телевізійний проєкт на 52 випуски по 50 хвилин кожен. У договорі проєкт описано так: «Досить жорстке шоу, яке покаже українцям справжню силу політиків та їхніх помічників. Актуальний проєкт про перемогу справедливості над безкарністю заможних і багатих. Люди мають знати, що в Україні закон діє, а влада контролює це. Динаміка шоу потенційно велика — документальний детектив».

На «КС Продакшн» буде концепція шоу, сценарії та «частковий технологічний цикл виробництва». Продюсером шоу вказана Вікторія Бурдукова, яка працювала над шоу «Ревізор», а з 2020 року є депутатом Київської міськради від «Слуги народу». У 2020 році ця компанія працювала з Міністерством культури, для якого зняла три серіали «патріотичного спрямування». Згідно з договором, усі послуги компанія має надати до 31 грудня 2021 року.