Новини

Офіс генпрокурора повідомив про підозру дантистці з Рівного, яка знущалася з дітей під час лікування

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Офіс генерального прокурора

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру рівненському стоматологу, яка била дітей. Наразі відомо щонайменше про трьох постраждалих дітей від літа 2020 року. Відео з нею викликало хвилю обурення в соцмережах. Про це повідомила пресслужба Офісу.

Їй повідомили про підозру за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень і побоїв малолітнім пацієнтам (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 126 КК України). На час вручення підозри її місце перебування невідоме: лікарки немає ані за місцем проживання, ані за місцем роботи. Тому повідомлення про підозру вручили її батькові (як близькому родичу).

Слідство встановило, що дантистка завдавала дітям фізичний біль, викликала у них страх і психологічні страждання. Крім того, у лютому 2021 року лікарка нанесла дитині садни на шию та синці на плечі.

За даними ЗМІ, йдеться про дитячого стоматолога 29-річну Інну Кравчук. Про насильство над маленькими пацієнтами розповіла Вікторія Мамотюк, оприлюднивши відео з камер спостереження, встановлених у кабінеті лікарки. Під час прийому батьків вона просила чекати в коридорі, мовляв, дітям так буде спокійніше.

Речниця поліції області повідомила, що Кравчук уже надала пояснення у телефонному режимі та співпрацює зі слідством.