Новини

«Розцінюю як погрозу від влади». Богдан прокоментував підпал свого автомобіля

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Фото УНІАН

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що розцінює підпал його автомобіля Tesla як «погрозу від влади». Про це він написав у Facebook і додав відео з камер спостереження.

Богдан наголосив, що автомобіль згорів вщент, але він «не сприймає це близько до серця». Він вважає, що замовник підпалу «має певний кримінальний досвід», а його співучасники «сидять у найвищих владних кабінетах». При цьому ексчиновник не називає жодних прізвищ чи посад.

«Оскільки це лише черговий момент у низці кримінальних справ проти мене та моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм — рівно пів року, з того часу як я щасливим звільнився з посади керівника Офісу президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте, дорогенькі, кризові історії — моя робота. Перекладаю: це ви зараз бахнули керасину в кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити вас на чисту воду», — написав Богдан.