Новини

У Лондоні студентка виготовила пакування для локшини швидкого приготування, яке стає соусом

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

holly grounds

Випускниця факультету дизайну продуктів лондонського університету Ravensbourne Холлі Граундс розробила пакування для локшини швидкого приготування, яке перетворюється на соус після контакту з окропом. Про розробку студентка повідомила на своєму сайті.

Таким чином вона вирішила боротися з надлишком пластику у світі. «Локшину зʼїдають менше ніж за 10 хвилин, а на розклад пакування може знадобитися понад 80 років», — пояснила Граундс.

Пакування вона виготовила ​​з харчового біопластику на основі крохмалю, який розчиняється при контакті з окропом. Соуси та спеції вона додала в пакування на стадії виробництва — відтак, упаковка стає заправкою для локшини.

Більші інгредієнти, як-от сушені креветки, зберігаються всередині обгортки.

holly grounds

Саму локшину Граундс пропонує зберігати в паперових пакетах, вкритих воском.

holly grounds

«Мені вдалося все протестувати та виготовити це все на моїй кухні, оскільки процес дуже простий», — зазначила дівчина.