Новини

«Ми це подолаємо». Королева Єлизавета II звернулася до нації з приводу пандемії коронавірусу

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Королева Єлизавета II уп’яте за 68 років правління виступила зі спеціальним зверненням до жителів Великої Британії і країн Співдружності. У зверненні стосовно пандемії коронавірусу вона наголосила, що країна «досягне успіху» у цій боротьбі, та подякувала всім, хто дослухається вказівок і залишається вдома, повідомляє BBC.

«Разом ми боремося з цією хворобою, і я хочу запевнити вас, якщо ми збережемо єдність і рішучість, то ми це подолаємо», — сказала Єлизавета ІІ.

Вона також підкреслила цінність самодисципліни і сказала, що сподівається, що в майбутньому кожен зможе «пишатися тим, як вони зустріли цей виклик».

Королева подякувала всім працівникам Національної системи охорони здоров’я і наголосила, що вся країна високо цінує роботу медпрацівників: «Кожна година вашої важкої роботи наближає нас до того, щоб повернулися нормальніші часи».

«Цього разу ми обʼєднуємо зусилля з усіма націями по всьому світу, використовуючи великі досягнення науки і наше природне співчуття для зцілення. Ми досягнемо успіху — і цей успіх буде належати кожному з нас», — наголосила Єлизавета ІІ.