Новини

«Дзеркало тижня» закриває друковану версію газети

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Bank Phrom / Unsplash

Тижневик «Дзеркало тижня. Україна» припиняє випуск друкованої версії видання, повідомляє The Page.

Інформацію про це підтвердила головний редактор газети Юлія Мостова. «Те, що ми закриваємося, це однозначно. Але офіційно коментувати я не можу, поки не повідомлю цю інформацію у «Дзеркалі тижня», — заявила вона в коментарі виданню.

За даними джерел The Page, офіційне оголошення про закриття друкованої версії має бути опубліковане в найближчому випуску газети. Останній номер газети вийде на Новий рік. Передплату на друковану версію видання офіційно закрили ще кілька місяців тому. Інтернет-версія «Дзеркала тижня. Україна» продовжить виходити на сайті ZN.UA.

Газету заснували у Києві 1994 року як російськомовне видання під назвою «Зеркало недели», але з 2002 газета виходила як російською, так і українською мовами. Видання заснував Володимир Мостовий, який до 2011 року був її головним редактором. Від того часу й дотепер видання очолює його донька Юлія Мостова. З 2011 року газета змінила власників і почала виходити із назвою «Інформаційно-аналітичний тижневик «Дзеркало тижня. Україна». Тираж газети був 53 тис. примірників.