Новини

«Це чесний і мужній вчинок». Наглядова рада «Суспільного» вирішила повернути Аласанію

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Олександр Синиця / УНІАН

Наглядова рада ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» скасувала власне рішення про дострокове розірвання договору з головою правління Зурабом Аласанією, повідомляє «UA: Суспільне».

«Сьогодні, 27 червня, Наглядова рада «Національної суспільної телерадіокомпанії України» скасувала своє рішення про дострокове припинення контракту з головою правління Зурабом Аласанією, прийняте 31 січня 2019 (Протокол № 26)», — йдеться в повідомленні.

Аласанія зі свого боку зазначив, що його стосунки з Наглядовою радою досить складні, але він сподівається, що таке «обнуління» ситуації і відновлення статусу-кво стане першим кроком до злагодженої спільної роботи.

«Сьогодні НР зібралася і скасувала своє рішення про дострокове припинення контракту. Це означає, що за декілька днів з моменту оприлюднення протоколу засідання НР я буду поновлений на позиції голови правління ПАТ НСТУ і продовжу працювати (втім, я й не зупинявся). Віддаю належне Наглядовій «Суспільного» і вважаю це чесним і мужнім вчинком», — написав Аласанія у Facebook.