Новини

У день дебатів навколо НСК «Олімпійський» перекриють дороги. Поліцейських може бути понад 10 тисяч

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

National Police of Ukraine / Flickr

У Києві навколо НСК «Олімпійський» 19 квітня, в день проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, перекриють дороги. Також на патрулювання вийде велика кількість правоохоронців.

Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його словами, кількість поліцейських і нацгвардійців будуть визначати у залежності від чисельності людей, які прийдуть на дебати. При цьому він зазначив, що зараз складно щось прогнозувати, поки тривають перемовини між штабами кандидатів.

Шкіряк додав, що поліція буде охороняти стадіон і телеканал, де повинні проходити офіційні дебати. Точна кількість правоохоронців, яких задіють в охороні, також поки невідома.

«Можливо, буде понад 10 тисяч. Їх буде багато, не дивуйтеся і ставтеся до цього спокійно. Вони там будуть для того, щоб гарантувати безпеку», — сказав він.

В Управлінні державної охорони повідомили, що з вечора 18 квітня по 19 квітня буде частково обмежено рух транспорту на наступних вулицях:

У прес-службі патрульної поліції вказали, що з 10: 00 до 22: 00 19 квітня на прилеглих вулицях до стадіону перекриють наступні ділянки:

Обидва відомства просять жителів столиці з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Патрульна поліція