Новини

«Треба вміти вчасно подати один одному ковток води». Тимошенко записала відео до Порошенка і Зеленського

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Олександр Синиця / УНІАН

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка не пройшла до другого туру виборів президента, записала відеозвернення до кандидатів Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

У зверненні вона розповідає про вчорашні «дебати» між кандидатами на телеканалі «1+1».

«Мене важко запідозрити в тому, що я підтримую когось із кандидатів. Але те, що я побачила, мені здається, боляче ранить душу усім українцям. Я побачила руйнацію статусу посади президента, приниження Української держави», — сказала вона.

Далі Тимошенко звернулася окремо до Порошенка і Зеленського.

«Я раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус посади президента», — сказала вона Порошенку.

Зеленського вона попросила не влаштовувати з передвиборчої гонки шоу.

«Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. І не треба нищити честь і гордість президентського статусу», — сказала Тимошенко.

Насамкінець вона додала, що сподівається на повагу кандидатів у президенти один до одного.

«Треба просто залишатися людьми, які мріють про щасливу й заможну країну. ... І коли Зеленський кинув трубку фактично в обличчя чинному президенту, і ми побачили, який це стрес для президента... Знаючи його стан здоровʼя, у нього просто пересохло в роті і він не міг говорити... Треба бути людьми і вміти вчасно подати один одному ковток води», — сказала Тимошенко.