Новини

У Києві на Водохреща комунальники розвозитимуть освячену воду цистернами. Адреси

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Пресслужба Київводоканалу

На Водохреща, яке православні християни відзначають 19 січня, працівники «Київводоканалу» будуть розвозити освячену питну воду. Напередодні свята комунальники готують автоцистерни, повідомляється на сайті компанії .

«Кожна з водовозок проходить санітарну обробку: спочатку її дезінфікують, заповнюючи водою з хлором, а потім промивають чистою питною водою. Після цього представники лабораторій «Київводоканалу» відбирають проби води з водовозки і здають на аналіз», — розповіли в «Київводоканалі».

Після перевірки автоцистерни води відправляють на освячення. Охочі набрати освяченої води на Водохреща можуть після 13 годин зі своєю тарою підійти до водовозки в Гідропарку біля каплиці Хрещення Господнього.

Також для працівників водоканалу водовозка курсуватиме 19 січня біля прохідних Бортницької, Деснянської та Дніпровської водопровідних станцій.

— з 8:30 до 10:30 — Бортницька станція аерації (за адресою вул. Колекторна, 1, біля першої та другої прохідної);

— з 11:30 до 13:00 — Деснянська водопровідна станція (за адресою пр-т Алішера Навої, 1, біля прохідної);

— з 14:00 до 15:00 — Дніпровська водопровідна станція (за адресою вул. Дніпроводська, 1А, біля Управління експлуатації Дніпровської водопровідної станції).