У Києві знайшли мертвим депутата Полякова

Автор:
Софія Телішевська
Дата:
У Києві знайшли мертвим депутата Полякова

Telegram / Антон Поляков

Сьогодні вранці, 8 жовтня, у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України від депутатської групи «За майбутнє». В Раду він зайшов за списками від «Слуги народу».

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії, щоб встановити обставини смерті народного депутата.

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «природна смерть». Тривають слідчі дії.

Фракція політичної партії «Слуга народу» висловлює співчуття родині та близьким Антона Полякова.

«Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть обʼєктивне розслідування обставин смерті народного депутата», — зазначила речниця партії Юлія Палійчук.

  • Антон Поляков був главою підкомітету з питань дотримання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Ради з питань антикорупційної політики.
  • Він потрапив до Верховної Ради від партії «Слуга народу». Але пробув там недовго. 15 листопада 2019 року його та Анну Скороход виключили з фракції «Слуга народу». Офіційна причина — вони не голосували за законопроєкти, щодо яких було спільне рішення фракції.
  • У грудні 2019 року Поляков вийшов з партії «Слуга народу» .У Верховній Раді він приєднався до депутатської групи «За майбутнє».