Пса Байдена відправлять на дресирування. Він кілька разів покусав співробітників Білого дому

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Пса Байдена відправлять на дресирування. Він кілька разів покусав співробітників Білого дому

@The6thJM / Twitter

Одного з псів президента США Джо Байдена, німецьку вівчарку Мейджора відправлять на дресирування через його агресивну поведінку.

Про це пише NBC.

Псу лише три роки, сім’я Байденів взяла його з притулку. Собака пройде спеціальне навчання для того, щоб пристосуватися до життя в Білому домі.

«Виїзне приватне навчання проходитиме в районі Вашингтону (округ Колумбія) і, як очікується, триватиме кілька тижнів», — сказав речник першої леді США Майкл Лароса.

Сам президент Джо Байден запевняє, що його пес — «хороший хлопчик», але йому складно дається адаптація до нових умов проживання і до багатьох незнайомих людей у Білому домі.

  • Байден переїхав до Білого дому зі своїми домашніми улюбленцями. Цій традиції слідували багато американських президентів. Дональд Трамп став першим президентом США за понад 100 років, у якого не було домашнього улюбленця в Білому домі. Він пояснював, що не має домашнього улюбленця через брак часу.
  • 8 березня стало відомо, що Мейджор покусав охоронця Білого дому. Після цього собак відправили на тренування до будинку Байденів у штаті Делавер, де вони прожили довгий час. Проте пізніше тварин повернули назад.
  • Однак наприкінці березня стало відомо, що Мейджор знов покусав людину. За даними ЗМІ, йшлося про співробітника Служби національних парків, який вигулював пса.