«Бо на все воля монарха». Дубінський після виключення з партії СН звернувся до Зеленського

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Бо на все воля монарха». Дубінський після виключення з партії СН звернувся до Зеленського

Олександр Кузьмін / «Бабель»

Народний депутат Олександр Дубінський, якого напередодні виключили з партії «Слуга народу», звернувся до президента Володимира Зеленського. Звернення він оприлюднив у Facebook.

«Це всього лише документальне оформлення рішення іншої людини, яка побоялася відповісти на поставлене мною вчора просте і ясне запитання: “Ви справді дали добро на шахрайську зачистку Київської обласної організації партії «Слуга народу» від тих, за кого голосували виборці на місцевих виборах?” [...] Ваша президентська величносте, Зеленський Володимир Олександрович, вітаю вас із фактичним встановленням в Україні монархічного ладу! [...] Бо на все воля монарха, який на свій розсуд вершить долю країни», — заявив Дубінський.

На його думку, саме Зеленський «дав команду» виключити його з партії. За словами депутата, він не збирається складати мандат, тому що несе відповідальність перед людьми.

«Памʼятаєте, головний герой серіалу «Слуга народу» Василь Голобородько, якого ви так блискуче зіграли, у самому кінці серіалу послав в дупу тих, хто намагається незаконно здійснювати зовнішнє управління незалежною і суверенною державою? На жаль, це було тільки в кіно. А поки на ділі партія «Слуга народу» стала партією «Слуга аферистів і шахраїв» — скорочено САМ», — додав депутат.

Нагадаємо, 15 лютого Дубінського виключили з партії «Слуга народу» за «порушення статуту та непокору керівним органам партії».