New York Post: «Загадковий росіянин» придбав найдорожчий маєток Флориди за $140 мільйонів готівкою

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
New York Post: «Загадковий росіянин» придбав найдорожчий маєток Флориди за $140 мільйонів готівкою

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Найдорожчий маєток у Флориді придбав загадковий російський покупець — за нього він віддав майже $140 мільйонів готівкою. Про це йдеться в матеріалі таблоїда New York Post, який посилається на агента з продажу нерухомості.

Нещодавно збудований особняк розташований у місті Палм-Біч на землі, що колись належала колишньому президенту США Дональду Трампу. У 2008 році російський олігарх Дмитро Риболовлєв купив маєток за $95 мільйонів.

Потім Риболовлєв розділив маєток на три ділянки і продав їх — за 37,3, 34,4 і 37 мільйонів доларів. На одній з ділянок був побудований новий особняк площею близько двох тисяч квадратних метрів із гостьовим будинком і басейном, а також гаражем на чотири машини. Загальна площа ділянки, на якій розташований будинок, становить 9,1 тисячі квадратних метрів.

За словами джерела New York Post, покупець уклав контракт менш ніж за 24 години після того, як відвідав будинок.

Покупця представляв відомий брокер Раян Серхант, який нещодавно опублікував книгу «Енергія великих грошей». Саме він продав найдорожчу квартиру — пентхаус за $33 мільйони в Arte Surfeside у Маямі (його зараз орендують Іванка Трамп і Джаред Кушнер).