Королева Єлизавета II вдевʼяте стала прабабусею. Народила онука принцеса Євгенія

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У королеви Єлизавети II народився девʼятий за рахунком правнук. Хлопчика народила онучка, принцеса Євгенія Йоркська. Про це йдеться у повідомленні Букінгемського палацу, а сама принцеса оприлюднила фото з рукою сина в Instagram.

Це перша дитина принцеси та її чоловіка Джека Бруксбенка. Як назвали хлопчика — наразі невідомо.

Подружжя одружилось 12 жовтня 2018 року. Принцесі Євгенії 30 років, вона донька сина королеви Єлизавети, принца Ендрю. Вона працювала директором галереї сучасного мистецтва Hauser and Wirth у Лондоні. Батьки принцеси розлучилися, коли їй було шість років, проте підтримують гарні стосунки.

Джек Бруксбенк — підприємець, він старший від Євгенії на 4 роки. Він кілька років працював у клубах, барах, пабах, був менеджером клубу «Махікі» в лондонському районі Мейфер і казав, що мріє відкрити свою мережу пабів. Пара познайомилася 10 років тому на гірськолижному курорті.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • Подружжя Єлизавети II та герцога Единбурзького провело англійський локдаун у своєму палаці, вони не збиралися з іншими членами родини на Різдво, як робили зазвичай. У листопаді королева з чоловіком відсвяткувала 73-ю річницю подружнього життя.