Марченко анонсувала телепроєкт, на який благословив митрополит Онуфрій. У тизері вона їде на BMW з номерами «Паломниця»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Телеведуча та дружина нардепа Віктора Медведчука Оксана Марченко анонсувала вихід свого нового телевізійного проєкту «Паломниця». За її словами, на паломництво її благословив глава УПЦ (Московського патріархату) митрополит Онуфрій.

Про це вона розповіла у Facebook та опублікувала тизер.

Програма мала виходити на телеканалі ZIK, який заблокували після введених санкцій. Тому зараз Марченко шукає інший майданчик, де презентує свій проєкт. Але точні дати виходу не називає.

За її словами, програма була знята в жанрі авторського кіно. «Ці фільми про головне — про любов до ближнього, любов Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти і поставити свої запитання, і головне — отримати відповіді», — розповіла телеведуча.

Тизер, який триває менше ніж пів хвилини, починається з кадрів, де Марченко їде на BMW з номерами «Паломниця». На авто вона під’їжджає до церкви і заходить усередину, щоб поставити свічку.

  • 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію санкції проти нардепа від ОПзЖ, близького соратника Медведчука — Тараса Козака, а також його телеканалів — «112 Україна», ZIK і NewsOne. Санкції щодо каналів передбачають анулювання ліцензій та заборону користуватися радіочастотним ресурсом України.
  • В Офісі президента заявили, що РНБО отримала від СБУ докази, що ці канали тривалий час фінансуються з Росії.