Нардеп Кива облаяв журналиста Bihus.Іnfo в кулуарах Ради. Той у відповідь анонсував нове розслідування про нардепа

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Нардеп Кива облаяв журналиста Bihus.Іnfo в кулуарах Ради. Той у відповідь анонсував нове розслідування про нардепа

УНІАН

Народний депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Ілля Кива обматюкав керівника Bihus.Іnfo Дениса Бігуса, після того як журналіст проєкту Данило Мокрик у кулуарах Верховної Ради запитав його про відмивання грошей через конвертаційні центри.

Відео розмови з’явилося на YouTube-каналі Pavlovsky News.

«Я знаю одне, що ваш керівник — пі***ас і гомосексуаліст... Ви є поплічником пі***аса... Ви займаєтеся дешевим пі***жем і провокаціями. У вас керівник пі***ас і корупціонер», — сказав Кива, маючи на увазі Бігуса.

Журналіст у відповідь нагадав Киві, що той «живе на його податки», після чого нардеп запропонував, щоб Бігус заплатив податки «за всі вкрадені ним гроші».

Окрім цього, Кива запевнив, що проти нього не відкрито жодної кримінальної справи.

Зазначимо, згідно з даними порталу «Судова влада України», проти Киви нині розглядають декілька кримінальних проваджень, більшість із них — позови про захист честі, гідності та визнання інформації недостовірною.

«У мене всі справи закриті... Якщо у вас є докази, звертайтеся до правоохоронних структур, ви займаєтеся лише дешевим п**жем та провокаціями», — сказав нардеп.

Після того як Кива декілька разів образив журналіста та його керівника, він запропонував журналісту «засуньте мені в ж**у ці довідки [від СБУ]». За мить депутат виправив себе: «Ні, своєму пі***су керівнику».

«Які запитання — такі й відповіді. Як зайшов, те і вдягнув», — резюмував Кива.

Згодом Данило Мокрик на своїй сторінці у Facebook пообіцяв, що незабаром Bihus.Іnfo оприлюднить результати нового розслідування про Киву.

До того ж він прокоментував ганебну поведінку Киви.

«Поведінка Іллі Киви ганьбить не просто фракцію ОПзЖ. Вона ганьбить Верховну Раду і українську державу. Те, що ОПзЖ провело в Раду і тримає в себе таке, — це обличчя ОПзЖ. Головне обличчя. Те, що про бидляцтво Киви мовчить ВР і Комітети зі свободи слова і депутатської етики — це обличчя парламенту. Те, що закони в Україні ухвалює і доступ до парламентської трибуни має людина з явними порушеннями — це катастрофа. І насмішка над платниками податків», — написав журналіст.