У Львівській області в ДТП загинув відомий дизайнер Петро Нестеренко-Ланько

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
У Львівській області в ДТП загинув відомий дизайнер Петро Нестеренко-Ланько

Петро Нестеренко-Ланько / Facebook

У Львівській області загинув 37-річний відомий львівський дизайнер, засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Гільдії парфумерів України Владислав Зварич.

«Петро, прощавай! R.I.P.» — написав він.

У коментарях Зварич також уточнив, що чоловік потрапив у ДТП.

Згодом у відділі комунікації поліції Львівської області повідомили, що ввечері 23 листопада на автодорозі «Львів — Шегині» у селі Бартатів автомобіль Nissan на пішохідному переході збив жителя Львова віком 37 років, який від отриманих травм помер на місці події.

Також зазначається, що 34-річного водія затримано, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За даними Zaxid.net, загиблим пішоходом є Петро Нестеренко-Ланько.

  • 17 листопада у московській лікарні помер відомий театральний режисер Роман Віктюк. За десять днів до цього у нього діагностували тромбоемболію (гостра закупорка судин). Режисер мав звання народного артиста України та Росії, а його творчість була відома у США, Італії та Швеції.
  • 23 листопада у Львові пройшла церемонія прощання з Віктюком. Режисера поховали на Личаківському цвинтарі у сімейному склепі поруч із батьками.