Джордж Клуні підтвердив, що одного разу роздав 14 своїм друзям по мільйону доларів

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Джордж Клуні підтвердив, що одного разу роздав 14 своїм друзям по мільйону доларів

Ray Tamarra / GC Images

Голлівудський актор та режисер Джордж Клуні підтвердив, що одного разу просто так роздав 14 своїм друзям по мільйону доларів.

Про це пише CNN.

Раніше про цю історію розповідав його друг Ранде Гербер у 2017 році. Однак сам Клуні досі не підтверджував. Але в інтерв’ю GQ все ж розповів про роздачу грошей у деталях.

До 2014 року Клуні був одного разу одружений та мав багато стосунків із різними жінками. Але не мав родини. На той момент йому вже було 52 роки.

У 2013 році вийшов фільм «Гравітація» із Клуні та Сандрою Баллок у головних ролях. Продюсери не очікували успіху, тому в контракт Клуні окрім офіційного гонорару увійшли ще й відсотки від продажів. Але фільм зібрав понад 720 мільйонів доларів у прокаті. Після того актор подумав, що все життя його підтримували друзі і він зміг досягти успіху завдяки ним.

«Вони допомагали мені, коли була потрібна допомога протягом багатьох років. І я допомагав їм протягом багатьох років. Ми всі хороші друзі. <...> Ми всі дуже близькі, і я просто подумав, що якщо мене зібʼє автобус, вони всі в заповіті. Тоді якого біса я чекаю, щоб мене збив автобус?» — пояснив Клуні.

Після цього він взяв фургон, а також придбав 14 сумок, і заповнив кожну з них мільйоном доларів готівкою.

«Я просто показав карту і вказав на місця в світі, які я зміг побачити завдяки ним. І я сказав: «Як ви дякуєте таким людям?» А потім додав: «Як щодо мільйона доларів?», — розповів актор.

  • Джордж Клуні знімався у таких фільмах як «11 друзів Оушена», «12 друзів Оушена» та «13 друзів Оушена», а також «Сиріана», «Гравітація», «Вище неба», «Соляріс», «Діти шпигунів» та інші. Він двічі отримував нагороду «Оскар» - за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Сиріана», а також як продюсер фільму «Операція «Арго», який в 2013 році став кращим фільмом.
  • Також Клуні активно займається громадською діяльністю та гуманітарною допомогою. Він також є одним із найбагатших акторів світу.