19-річний син Королевської став депутатом Краматорської міськради від ОПзЖ

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
19-річний син Королевської став депутатом Краматорської міськради від ОПзЖ

Facebook / Rostislav Solod

19-річний син нардепів від «Опозиційної платформи — За життя» Наталії Королевської та Юрія Солода — Ростислав Солод проходить депутатом до Краматорської міської ради від цієї політсили. Про це пише місцеве видання Kramatorsk Post.

30 жовтня міська територіальна комісія затвердила постанову з результатами виборів до міськради. Партія ОПзЖ отримала найбільше мандатів — крім Солода-молодшого, у раду проходять ще 13 їхніх депутатів.

Також до міськради потраплять кандидати від політсил «Команда Максима Єфімова» (12), «Партія миру і розвитку» (5), «Європейська солідарність» (4), «Слуга народу» (4) та Партія Шарія (3).

Раніше Королевська, коментуючи висунення її сина в депутати, заявила, що Ростислав ріс у політичному середовищі й на його рішення вплинули їхні спільні гуманітарні поїздки. Відповідаючи на запитання про незакінчену освіту сина та відсутність досвіду, депутат згадала про фракцію «Слуги народу».

  • 30 жовтня ЦВК оголосила перші результати виборів. Наразі вже відомі 23 міських голови, а також кандидати, які вийшли до другого туру у Краматорську — Олександр Гончаренко (48,61% голосів) та чинний мер Андрій Панков (37,75%).
  • 25 жовтня на місцевих виборах українці голосували за своїх представників на всіх рівнях — від голів сіл та об’єднаних територіальних громад до обласних рад. У великих містах обирали також міські ради та мерів. Голосування відбувалося на всій території України, крім окупованих Криму та частини Донбасу. За даними ЦВК, у місцевих виборах взяли участь 36,88% виборців. Проголосував 10 556 621 громадянин.