Римський аеропорт «Фʼюмічіно» отримав пʼять зірок від Skytrax за заходи боротьби з коронавірусом

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Міжнародний аеропорт «Фʼюмічіно» (Рим) імені Леонардо да Вінчі став першим аеропортом у світі, який отримав рейтинг у пʼять зірок від агентства Skytrax за заходи боротьби з коронавірусом. Аеропорту присудили сертифікат Anti-Covid.

Про це повідомляє CNN.

Міжнародне рейтингове агентство аеропортів Skytrax вивчає якість послуг, що надають авіакомпанії та аеропорти. Після початку пандемії Skytrax створила «коронавірусний» рейтинг, який оцінює два основних критерії — чистоту й технічне обслуговування.

У Skytrax зазначили, що системи та процедури для боротьби з COVID-19, які діють в аеропорту «Фʼюмічіно,» відповідають найсуворішим стандартам. В аеропорту достатня кількість клінінгового персоналу, доступна система інформування пасажирів про правила під час пандемії, сувора система дотримання масочного режиму, а також ультрафіолетова дезінфекція повітря та поверхонь.

Таким чином «Фʼюмічіно» став найбільш чистим і безпечним аеропортом. По три зірки в рамках цього рейтингу отримали лондонський аеропорт «Хітроу», іспанський аеропорт у Малазі та аеропорт у французькій Ніцці.