У штаті Мічиган жінка отримала листа, який надіслали майже 100 років тому

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У штаті Мічиган у поштовій скриньці місцева жителька Бріттані Кіч знайшла листівку, яку відправили поштою майже 100 років тому. Про це повідомляє CNN.

Спочатку через заклопотаність жінка не звертала увагу на листівку, але пізніше помітила, що на ній поштовий штемпель 29 жовтня 1920 року. Відправлення було адресовано Рою Маккуїну.

Positively Belding / Facebook

На листівці написано:

«Дорогі кузени,

Сподіваюся, з вами все в порядку. Ми здорові, але у матері жахливо болять коліна. Тут холодно. Я щойно закінчила робити завдання з історії і скоро піду спати. Батько голиться, а мама диктує мені вашу адресу. Сподіваюся, бабуся і дідусь у порядку. Не забудьте відписати нам».

Лист підписала Флоссі Берджесс.

Листівка проілюстрована Гелловінською тематикою: чорний кіт тримає мітлу, кажана, гусака і сову, поруч зображена жінка з тростиною, ліхтарем та у відьомському капелюсі.

Представник Поштової служби повідомив, що переважно такі випадки не повʼязані з тим, що служба могла втратити лист, а потім знайти. За його словами, старі листівки іноді купують на блошиних ринках або навіть онлайн та повторно надсилають за зазначеною адресою.

Positively Belding / Facebook

Пані Кіч заявила, що хоче знайти родичів Роя Маккуїна або Флоссі Берджесс, або когось, хто міг знати їх сімʼї, та повернути листівку.