Радник Єрмака відреагував на звинувачення Коломойського в тиску на АРМА: Подібні заяви абсурдні та беззмістовні

Автори:
Олексій Ярмоленко, Марія Жартовська
Дата:
Радник Єрмака відреагував на звинувачення Коломойського в тиску на АРМА: Подібні заяви абсурдні та беззмістовні

Михаил Подоляк / Facebook

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк запевняє, що не тисне на АРМА в питанні визначення переможця конкурсу на управління активами «Українського медіа холдингу» олігарха-втікача Сергія Курченка.

Про це він розповів у коментарі «Бабелю».

«Безумовно, подібні заяви абсурдні та беззмістовні. Немає ані найменшого бажання грати в якісь кулуарні домовленості. Особливо на користь втікачів», — пояснив Подоляк.

Він також зазначив, що виступає за прозорі процедури і проти «кулуарщини та тіньових змов».

  • Раніше власник «1+1 media» Ігор Коломойський звинуватив радника голови Офісу президента Михайла Подоляка в тиску на Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Воно проводило конкурс на управління активами «Українського медіа холдингу» (УМХ) олігарха-втікача Сергія Курченка, але не визначило переможця.
  • АРМА оголосило вже другий конкурс на управління активами УМХ. З 2013 року холдинг належить Сергію Курченку. До УМХ входить низка інтернет- та друкованих видань, радіостанцій. Серед них — bigmir.net, Корреспондент.net, «Комсомольская правда в Украине», «Теленеделя», «Голос столиці», «Наше радіо», «Авто Радіо».
  • У повторному конкурсі на управління цими активами беруть участь ТОВ «Видавничий Дім Масаві»; ТОВ «Комунікаційний Хаб Економіка»; ТОВ «Сегодня Мультимедиа»; ТОВ «Обʼєднана Медіа Група»; ТОВ «Видавництво Український Медіа Дім»; ТОВ «1+1 Інтернет».