Ексглава Офісу президента Богдан розповів про обставини свого звільнення та як «влада з’їдає Зеленського»

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Ексглава Офісу президента Богдан розповів про обставини свого звільнення та як «влада з’їдає Зеленського»

Гонтар Володимир / УНІАН

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан розповів, як Володимир Зеленський ухвалив рішення його звільнити.

Про це він заявив в інтервʼю журналісту Дмитру Гордону.

«Він уже оголосив багато разів скрізь [про відставку], це вже писали на парканах, але мені він ані слова не говорив. Тому в понеділок вранці я зайшов до нього і попросив поговорити віч-на-віч. Показав свіжий номер якогось журналу, кажу: “Уже всі в дитячому садку знають, що ти мене звільнив. Ти мені скажи”. Він мені почав страшні казки розповідати, що всі скаржаться, усі незадоволені», — розповів Богдан.

Також екскерівник ОП підтвердив, що Зеленський порівняв його з «некоханою жінкою».

«Я не знаю, що ти правильно, а що неправильно робиш, але ти викликаєш у мене агресію в усьому», — процитував він президента.

Окрім цього, Богдан зазначив, що за час президентства Зеленський дуже змінився.

«Влада зʼїдає Володимира Олександровича. Він фізіологічно змінився. Просто порівняй: людина була весела, легка, гумористична, красива, гостра, енергетична — і бачиш, на нього дивитися боляче. Я не розумію, що він говорить, він не розуміє, що він говорить. Сіре обличчя, він втомлений, він постійно в якійсь депресії, він весь час нервує, він телефонує депутатам і погрожує. Я не міг допустити, щоб він цим займався, це моя робота — бути поганим. Це найбільш невдячна посада країни», — додав Богдан, відповідаючи на слова Зеленського, що, мовляв, Богдан «не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано».