Принц Гаррі повернув майже $3 млн, витрачених на ремонт його резиденції

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Принц Гаррі повернув майже $3 млн, витрачених на ремонт його резиденції

Don Arnold / WireImage

Британський принц Гаррі, який пів року тому разом з дружиною Меган Маркл відмовився від королівських повноважень, повернув 2,4 млн фунтів стерлінгів (близько $3 млн), витрачених на ремонт резиденції Фрогмор-котедж у Британії. Про це повідомляє Reuters.

Принц повернув кошти британським платникам податків одразу після укладання угоди зі стримінговим сервісом Netflix.

Фрогмор залишився резиденцією подружжя і після складення їхніх повноваження. Його капітально відремонтували за кошти британських платників податків у травня 2018 році після їхнього весілля. Тоді таблоїди критикували пару, називавши ремонт занадто дорогим.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • 13 січня Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршої сімʼї зібралися на екстрену нараду, за підсумком якої вирішили, що Гаррі з Меган представлятимуть британську корону до закінчення перехідного періоду — до 31 березня.
  • 1 квітня Меган Маркл і принц Гаррі офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім до США.
  • На початку вересня стало відомо, що пара підписала контракт з Netflix, розрахований на декілька років. Сума контракту поки не розкривається.