Netflix випустить приквел серіалу «Відьмак». Дія буде відбуватися за 1 200 років до історії головного героя

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
Netflix випустить приквел серіалу «Відьмак». Дія буде відбуватися за 1 200 років до історії головного героя

TVLine

Стримінговый сервіс Netflix анонсував вихід серіалу The Witcher: Blood Origin. Це приквел фентезійного серіалу The Witcher («Відьмак»).

Про це представники Netflix повідомили в Twitter.

Новий серіал розповість про події, які відбувалися за 1 200 років до історії Геральта з Рівії — про «час, коли світи монстрів, людей та ельфів злилися воєдино, і зʼявився перший Відьмак».

Коли почнуться зйомки, поки невідомо. Над проєктом працюватимуть шоураннер «Відьмака» Лорен Шмідт Хіссрік і музикант, сценарист і режисер Деклан де Барра. За інформацією ЗМІ, автор саги «Відьмак», польський письменник Анджей Сапковський, стане творчим консультантом серіалу.

  • Польський письменник Анджей Сапковський випустив цикл романів у жанрі фентезі про відьмака Геральта. Головний герой книг — мисливець за монстрами, що в дитинстві пройшов крізь низку мутацій. На основі «Відьмака» створена серія популярних відеоігор.
  • У 2019 році на Netflix вийшов серіал «Відьмак». Спочатку історія мала стати фільмом і над нею працювали американська компанія The Sean Daniel Company і польська компанія Platige Films, яка раніше вже отримала досвід роботи з цим сетингом, створивши вступний ролик до відеогри «Відьмак — 3». Після того, як співпродюсером проєкту стала компанія Netflix, «Відьмак» був перепрофільований із фільму на серіал.