Англійський «Лідс Юнайтед» продавав місця на трибунах для манекенів фанатів. У першому ряду «сів» Усама бен Ладен

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Англійська Премʼєр-ліга відновила матчі після перерви через коронавірус, але поки всі ігри проходять без глядачів. Футбольний клуб «Лідс Юнайтед» напередодні матчу проти «Фулхема» запустив маркетингову акцію — фанати можуть купити за 25 фунтів місце на стадіоні для свого картонного манекена із фотографією.

У результаті один з фанатів «Лідса» помітив, що біля нього «сидить» колишній терорист № 1, екслідер терористичної організації «Аль-Каїда» Усама бен Ладен.

Фотографія з перших рядів трибун з новим «фанатом» швидко розійшлася соцмережами. Керівництво стадіону заявило, що прибрало манекен з терористом, додавши, що працівники клубу просто не впізнали на фото бен Ладена.

  • Футбольний клуб Південної Кореї «Сеул» вибачився перед фанатами після звинувачень у використанні секс-ляльок на порожніх трибунах. Це не допомогло — клуб оштрафували на $81 тисячу.
  • Попри коронавірус, у Белграді півфінал Кубка з футболу пройшов з переповненими трибунами та піротехнічним шоу від ультрас. На стадіоні «Партизан» зустрілися принципові суперники — однойменний клуб «Партизан» і «Црвена Звезда».