Головна редакторка Vogue Анна Вінтур вибачилась за те, що не давала можливостей темношкірим

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Головна редакторка Vogue Анна Вінтур вибачилась за те, що не давала можливостей темношкірим

Celebs Journey / Flickr

Головний редактор американського Vogue Анна Вінтур перепросила у своїх співробітників-афроамериканців за те, що не приділяла їм достатньо уваги. Про це повідомляє Associated Press.

У листі до підлеглих вона пообіцяла виправитися і запропонувала звертатися до неї з ідеями. Вінтур визнала, що в редакції журналу і у видавничому домі Conde Nast в цілому недостатньо уваги приділяли становищу темношкірих співробітників і боротьбі за права афроамериканців.

«Я хочу почати з того, що розумію ваші почуття, і висловити співчуття до того, через що багато хто з вас пройшли — печаль, біль та гнів. Я хочу особливо звернутися до темношкірих членів нашої команди — я можу тільки уявити, якими були для вас останні дні. Але я також знаю, що біль, насильство і несправедливість, які ми зараз бачимо і про які говоримо, мають місце вже довгий час. Ми визнаємо це і намагаємося щось зробити з сильним запізненням», — йдеться у її листі.

Вінтур зізналася, що за довгі роки існування Vogue в виданні недостатньо місця для самовираження давали афроамериканцям — редакторам, фотографам, дизайнерам та іншим діячам модної індустрії. Тепер вона обіцяє це виправити.

«Бути темношкірим співробітником у Vogue нелегко, та вас і занадто мало. Я знаю, що сказати, що ми виправимось, недостатньо, але ми виправимось — і, будь ласка, майте на увазі, що я ціную ваші голоси і пропозиції, поки ми рухаємося вперед», — додала вона.