Американський комік Джо Роган підписав контракт з Spotify. Після цього акції компанії зросли на 10%

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
Американський комік Джо Роган підписав контракт з Spotify. Після цього акції компанії зросли на 10%

Getty Images

Стримінговий сервіс Spotify уклав контракт зі стендап-коміком і автором подкастів Джо Роганом. C 2021 року його подкаст буде виходити виключно на Spotify.

Про це повідомляють в блозі компанії.

Роган уклав з сервісом багаторічну ексклюзивну ліцензійну угоду. Шоу «Joe Rogan Experience» буде виходити на Spotify з 1 вересня 2020 року. Випуски, які виходили на інших платформах будуть доступні до кінця цього року, а потім їх можна буде послухати тільки на Spotify (безкоштовно). На YouTube залишаться тільки фрагменти шоу.

Суму угоди не називають ні сам Роган, ні в компанії Spotify. Wall Street Journal пише, що комік отримав більше $100 мільйонів.

Після того, як про контракт Spotify з Джо Роганом стало відомо, акції компанії на Нью-Йоркській біржі зросли майже на 10% порівняно з 18 травня 2020 року. Зараз вони коштують $175 за штуку.

Джо Роган — американський стендап-комік, актор, спортивний коментатор, автор подкасту «Joe Rogan Experience». Подкаст, у якому Джо обговорює поточні події, політику, філософію, гумор, хобі, історію, виходить з 2009 року. Опубліковано більше 1000 випусків. Гостями стають відомі особистості.